Kruche, lecz zupełnie inne ciasto na cydrze, skrywające w środku cynamonowe antonówki. Podana z lodami karmelowymi. Idealnie?
Szarlotka na cydrze z lodami karmelowymi
przepis pojawi się niebawem w SEASON MAGAZYN.
.............................................................................................
"Wszechstronnie utalentowany niepełnoletni cukiernik o urodzie przyprawiającej część redakcji o zazdrość, specjalnie dla Season Magazyn zapełni dział DO LAT 18 jesiennymi deserami.
Panie i Panowie, przedstawiamy Weronikę Bursztę, autorkę bloga Dream about muffins, i cukiernika we wrocławskiej restauracji La Folie."
Panie i Panowie, przedstawiamy Weronikę Bursztę, autorkę bloga Dream about muffins, i cukiernika we wrocławskiej restauracji La Folie."
Season Magazyn
A oprócz pracy w magazynie kulinarnym, restauracji, możecie mnie znaleźć, co niedziela na Wrocławskim Bazarze Smakoszy, robiącą 40 centymetrowe francuskie naleśniki i kawę.
Nie zapominając o rozpoczętym roku szkolnym, trzymam za siebie kciuki :)
Pozdrawiam,
[muffinka.]
4 komentarze:
ale bym zjadła taką szarlotke:)
obłędna ilość jabłek, mniam :)
Powodzenia :)
Za cydrem nie przepadam, ale dla tej szarlotki mogłabym się poświęcić ;)
Prześlij komentarz