wtorek, 2 września 2014

Szarlotka na cydrze z lodami karmelowymi.

 
Kruche, lecz zupełnie inne ciasto na cydrze, skrywające w środku cynamonowe antonówki. Podana z lodami karmelowymi. Idealnie?



Szarlotka na cydrze z lodami karmelowymi

przepis pojawi się niebawem w SEASON MAGAZYN.

.............................................................................................


"Wszechstronnie utalentowany niepełnoletni cukiernik o urodzie przyprawiającej część redakcji o zazdrość, specjalnie dla Season Magazyn zapełni dział DO LAT 18 jesiennymi deserami.
Panie i Panowie, przedstawiamy Weronikę Bursztę, autorkę bloga Dream about muffins, i cukiernika we wrocławskiej restauracji La Folie."
                                                                 Season Magazyn
 
A oprócz pracy w magazynie kulinarnym, restauracji, możecie mnie znaleźć, co niedziela na Wrocławskim Bazarze Smakoszy, robiącą 40 centymetrowe francuskie naleśniki i kawę.
 
Nie zapominając o rozpoczętym roku szkolnym, trzymam za siebie kciuki :)
 
Pozdrawiam,
[muffinka.]

 

4 komentarze:

Justyna Żak pisze...

ale bym zjadła taką szarlotke:)

Kamciss pisze...

obłędna ilość jabłek, mniam :)

gin pisze...

Powodzenia :)

Jagoda pisze...

Za cydrem nie przepadam, ale dla tej szarlotki mogłabym się poświęcić ;)

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...