Delikatne i szybkie serniczki z mascarpone, z likierem kokosowym, wiórkami kokosowymi, płatkami migdałów, na spodzie z owsianych ciasteczek zlepionych zdrowym olejem arachidowym.
............................................
Dziś nie mam słów.
Zgubiłam gdzieś siebie, magię.
Znalazłam za to 27 stopni na termometrze,
może pracę w wymarzonej kawiarni,
może wszystko się ułoży i będzie dobrze?
Słyszę ciąglę, że tak, że właśnie tak będzie, pięknie... że to minie, to minie.
Pozdrawiam,
PS
Owy przepis jest stworzony do książki kucharskiej, o której napiszę niebawem. Olej arachidowy, który tu użyłam, możecie kupić tu - (klik). Jest bardzo zdrowy, aromatyczny, idealny do polewania bananów, czy właśnie do spodów z ciasteczek do tart i serników. :)
9 komentarzy:
Mmm, palce lizać!
sama nazwa już zachęca do ich zrobienia ,ten smak <3 pysznie !! i ślicznie podane ;)
Jak takie chmurki :D
Pięknie wyglądają. Nie muszę próbować, żeby po prostu wiedzieć, że cudownie smakują. Chociaż chciałabym :)
wspaniałe. takie delikatne, małe pyszności :)
akurat mam sporo likieru kokosowego, to może sobie sprawię takie mini pyszności :)
Wygladaja bosko!
A przy 27 stopniach to ja tez trace slowa.
minie :D
a zdjęcia, jak zwykle niesamowite!
Wylądają pięknie - na pewno się zainspiruje :)
Prześlij komentarz