piątek, 19 kwietnia 2013

Serniczki rafaello na owsiano-orzechowym spodzie.

 
 
 
Delikatne i szybkie serniczki z mascarpone, z likierem kokosowym, wiórkami kokosowymi, płatkami migdałów, na spodzie z owsianych ciasteczek zlepionych zdrowym olejem arachidowym.
 
 
 
 
 
............................................
 
Dziś nie mam słów.
Zgubiłam gdzieś siebie, magię.
Znalazłam za to 27 stopni na termometrze,
może pracę w wymarzonej kawiarni,
może wszystko się ułoży i będzie dobrze?
 
Słyszę ciąglę, że tak, że właśnie tak będzie, pięknie... że to minie, to minie.
 
Pozdrawiam,
OLEJ ARACHIDOWY
[muffinka.]

PS

Owy przepis jest stworzony do książki kucharskiej, o której napiszę niebawem. Olej arachidowy, który tu użyłam, możecie kupić tu - (klik). Jest bardzo zdrowy, aromatyczny, idealny do polewania bananów, czy właśnie do spodów z ciasteczek do tart i serników. :)

 
 


9 komentarzy:

Asia Ś. pisze...

Mmm, palce lizać!

teenager ;) pisze...

sama nazwa już zachęca do ich zrobienia ,ten smak <3 pysznie !! i ślicznie podane ;)

Aurora pisze...

Jak takie chmurki :D

whiness pisze...

Pięknie wyglądają. Nie muszę próbować, żeby po prostu wiedzieć, że cudownie smakują. Chociaż chciałabym :)

Aneta Wojciechowska pisze...

wspaniałe. takie delikatne, małe pyszności :)

Gosia pisze...

akurat mam sporo likieru kokosowego, to może sobie sprawię takie mini pyszności :)

Maggie pisze...

Wygladaja bosko!
A przy 27 stopniach to ja tez trace slowa.

dżags pisze...

minie :D
a zdjęcia, jak zwykle niesamowite!

Elin pisze...

Wylądają pięknie - na pewno się zainspiruje :)

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...